home  |  disclaimer  |  contact
Startpagina » Verhuur beeldapparatuur

Verhuur beeldapparatuur

Naast licht en geluid kan B&V u van dienst zijn als het gaat om het vastleggen van uw evenement door (meerdere) professionele cameramensen. Op een groot scherm en/of meerdere plasmaschermen wordt elk moment van uw evenement weergegeven.
In combinatie met de juiste verlichting en de modernste geluidstechnieken zorgt B&V voor een perfecte weergave en vastlegging van uw evenement. Mocht u dat op prijs stellen dan kunnen wij de videobeelden na afloop monteren tot een fraai sfeerverslag en een blijvende herinnering.

Ook bij beurzen en bedrijfspresentaties kan B&V u van dienst zijn. Als specialist op het gebied van beurzen en tentoonstellingen weten we als geen ander het belang van een goede communicatie vooraf. Dit kunt u dan ook van ons verwachten, zodat vervolgens alles op de beursvloer perfect geregeld is.

Uw stand trekt gegarandeert veel meer bezoekers als u uw bedrijfsfilm of Powerpoint presentatie toont op één of meerdere mooie grote plasmaschermen. Voor plasmaschermen en voor beamers bent u bij B&V dan ook aan het juiste adres. Graag informeren wij u over de mogelijkheden.

 

B & V Geluid

CLS Pixelbar

Uitgelicht product: CLS Pixelbar 36. Dit armatuur bestaat uit 12 x ...

B & V Geluid
Bedrijfsweg 10
8304 AZ Emmeloord

T 0527 61 77 84
E info@benvgeluid.nl

Prijslijst

Algemene Voorwaarden