home  |  disclaimer  |  contact
U bevindt zich hier: Startpagina » Nieuws » Sound Caddy One

Sound Caddy One

Uitgelicht product: Sound Caddy One.

Bij het geven van een presentatie is het belangrijk dat u zich niet druk hoeft te maken over technische zaken als beeld en geluid. Ook is het prettig om niet te hoeven sjouwen en zoeken naar hoe een geluidsinstallatie werkt of hoe u het rondzingen (piepen) van het geluid kunt voorkomen.

De Soundcaddy One klink goed in grote en kleine ruimtes ! Dat is uniek. Door de gebruikte linearray techniek klinkt het geluid goed op korte en lange afstand. Het is niet te luid voor de mensen op de eerste rij en achteraan in de zaal bent u net zo goed verstaanbaar als vooraan.
Met Soundcaddy One bent u niet alleen verzekerd van gebruiksgemak, maar ook van een topgeluid, en rondzingen (piepende) microfoon is bijna onmogelijk.

Eenvoudig uw presentatie versterken
De Soundcaddy is zo ontworpen dat hij niet alleen simpel te vervoeren en op te stellen is, hij is ook eenvoudig en aan te sluiten. Op de juiste plaats rijden, stroomsnoer en geluidsbron(nen) aansluiten op de ingebouwde mixer en klaar.

Ingebouwde mixer, sluit uw microfoon of laptop direct aan op SoundCaddy
In de Soundcaddy zit een 4 kanaals mixer ingebouwd. Hierop zijn heel handig een microfoon, cd speler, iPod etc aan te sluiten. Ook is de verhouding onderling en de klankkleur in te stellen. Voor grotere gelegenheden zijn meerdere Soundcaddy's aan elkaar te koppelen, mono of stereo.

Niet alleen spraak
De Soundcaddy is een volwaardig en professioneel geluidssysteem, van sublaag tot tophoog alles is aanwezig en goed in balans. Van de eerste tot de laatste rij
share

B & V Geluid

d&b C4

Uitgelicht product: Het C4 systeem is uitermate geschikt voor midde...

B & V Geluid
Bedrijfsweg 10
8304 AZ Emmeloord

T 0527 61 77 84
E info@benvgeluid.nl

Prijslijst

Algemene Voorwaarden